Nieuws

« Vorige - Volgende »

Interactieve squashbaan geopend bij Nieuwe Sloot

17 oktober 2017 - 09:33  •  reacties

Interactieve squashbaan geopend bij Nieuwe Sloot

Alphen aan den Rijn - Na de openingshandeling verzorgde trainer Ken Flynn een demonstratie, vanzelfsprekend met enkele jeugdspelers van de club. De aanwezigen konden vervolgens op de baan zelf het interactief squashen ervaren.

Manager Dave Kok blikt enthousiast terug op de dag: "We kijken al zo lang uit naar de komst van deze baan naar ons centrum en nu is het zover. De eerste twee kinderpartijtjes hebben al plaatsgehad en nieuwe aanvragen komen al binnen. Het systeem moet squash de boost gaan geven die het verdient. We werken daar met elkaar al heel hard aan. Deze baan zet de turbo op dit proces."

Citymarketing
In zijn toespraak haakte André de Jeu in op de ambities van de jeugdafdeling van de squashclub: "Het is mooi om te zien dat dat onder impuls van een buurtsportcoach het aantal jeugdige squashers in Alphen in de afgelopen jaren explosief is gestegen. Ik ben er van overtuigd dat met de drive van de mensen hier nog meer jeugd vaker en beter gaat squashen."

Ook feliciteerde De Jeu Nieuwe Sloot met de sportieve innovatie en sprak van een mooi staaltje citymarketing: "Initiatieven als deze is samen met de komst van bijvoorbeeld de Esports Game Arena geweldig nieuws voor onze stad."

De interactiveSquashbaan is te reserveren via de receptie van Nieuwe Sloot.

Fotograaf: PR Nieuwe Sloot
Nieuwe Sloot.'
Nieuwe Sloot

Tennis, squash, racketlon, brasserie.