Nieuws

« Vorige - Volgende »

Bezemer Fitness in actie voor 3FM Serious Request

8 november 2017 - 14:34  •  Bezemer Fitness  •  reacties

Bezemer Fitness in actie voor 3FM Serious Request

Alphen aan den Rijn - Serious Request zet zich dit jaar in voor conflictgebieden zoals Nigeria en Congo, maar ook na natuurrampen zoals in Nepal. Met de opbrengst van 3FM Serious Request sporen Rode Kruis-hulpverleners vermiste kinderen op, herstellen ze het contact met hun familie en brengen ze hen weer thuis.

Bezemer Fitness geeft 24 uur groepslessen waar u aan kan deelnemen voor een minimale donatie van €3,00 voor Serious Request. Ook zal Bezemer 24 uur en spinning fiets hebben staan waar 24 uur iemand op zal spinnen. Wilt u een uurtje spinnen? Dit kan door een donatie te doen van minimaal €20,00.

Programma
De vrijdagavond staat in het teken van oud-Hollandse spelletjes. Er zullen deze avond meerdere bordspellen gespeeld worden, waar men aan mee kan doen door een donatie van minimaal €3,00. De zaterdagmiddag staat in het teken van kinderactiviteiten! Er zullen verschillende spelletjes gedaan kunnen worden en je kunt hier geschminkt worden! Ook komt er iemand langs, maar wie dat is houdt Bezemer nog eventjes geheim. Ook hier kunt u weer aan meedoen doormiddel van een donatie.  Ook zullen er beide dagen foodtrucks aanwezig zijn.

Voor meer informatie kijk op www.bezemerfitness.nl.

Sponsors
Bezemer Fitness is nog op zoek naar bedrijven die deze acties willen sponsoren! Alles wat u sponsort komt ten goede aan Serious Request! Als u bijvoorbeeld een groepsles sponsort, wordt uw naam gekoppeld aan de groepsles en mag u tijdens de les banners/posters/flyers etc in de zaal plaatsen.

Er zijn nog veel meer opties. Stuur een email naar bezemerforseriousrequest@gmail.com voor meer informatie.

Fotograaf: Bezemer Fitness
Bezemer Fitness.'
Bezemer Fitness

Gratis sport-app bij jouw inschrijving!