Nieuws

« Vorige - Volgende »

AAV ’36 is gastheer voor het NK junioren 2019

9 november 2017 - 19:36  •  reacties

AAV ’36 is gastheer voor het NK junioren 2019

Alphen aan den Rijn - Van de acht potentiële kandidaten die zich hebben gemeld voor de organisatie van de NK Junioren, is AAV'36 uit Alphen aan den Rijn als beste uit de bus gekomen. Zij hebben een compleet en uitgebreid bidbook ingediend waarbij een uitgesproken verbinding is gelegd met de maatschappelijke functie die de vereniging in de omgeving inneemt.

De NK junioren wordt als aanjager ingezet om een ondernemersprogramma op te zetten zoals bijvoorbeeld Running business 'ondernemers voor de sport'. Veel mensen uit het bedrijfsleven zijn lid bij de club en nemen hardloopdiensten af. Daarnaast wordt in de regio goed samengewerkt met andere verenigingen (AV'47, Boskoop) en is er een scholenprogramma opgezet dat bij de NK Junioren tot een hoogtepunt kan komen.

Ook is de locatie erg geschikt voor het huisvesten van een NK junioren en ligt er op basis van de 2011 editie een uitgewerkt plan voor de inrichting van de accommodatie. Er is ruimschoots voldoende kader en in de omgeving is voldoende parkeergelegenheid.

Bron: Atletiekunie / Foto: NK junioren AAV'36

Fotograaf: Josh Walet
Tags: aav36, atletiek, nk