Nieuws

« Vorige - Volgende »

Tempo 1 kruipt door het oog van de naald

20 november 2017 - 11:58  •  reacties

Alphen aan den Rijn - De beginfase van de wedstrijd ging gelijk op, en tot de 9 - 9 waren beide ploegen in evenwicht. Nieuwerkerk zette wat meer druk op de verdediging van Tempo en hun aanvallen gingen beter lopen. Een sterke fase van Nieuwerkerk zorge voor een gaatje met rust: 9 - 13.

Ook na de rust kon Tempo niet meteen terug in de wedstrijd komen. Pas bij de 10 - 15 kwam Tempo in de wedstrijd. Aangevoerd door 3 doelpunten van Martin Steenbeek komt Tempo terug tot 17 - 17 in vijf minuten tijd. Bij de 18 - 18 was het opnieuw Martin Steenbeek die dit keer Tempo voor het eerst sinds de 6 - 5 weer op voorsprong schiet. Zijn laatste doelpunt bleek voldoende te zijn voor de overwinning.

In de slotseconden van de wedstrijd komt Tempo nog goed weg, door een gemiste strafworp van Nieuwerkerk. Hierdoor blijven de 2 punten bij Tempo en staan ze op een mooie gedeelde eerste plek met Top Arnemuiden, wat met 18 - 21 wist te winnen van DSC.

Komende zaterdag, 25 november, komt om 19:45 DSC op bezoek bij Tempo in Alphen aan den Rijn.

Fotograaf: Josh Walet