Nieuws

« Vorige - Volgende »

Alphense twirlers behalen zilver en brons op NK

18 december 2017 - 20:10  •  MTD Spirit  •  reacties

Alphense twirlers behalen zilver en brons op NK

Alphen aan den Rijn - De senioren behaalden de tweede plaats met hun Dance routine. Het jeugdteam, Juveniles - Team 3, behaalde een derde plaats op het podium en een bronzen medaille met zijn ‘spookhuis’-routine. Bij de solisten behaalden Emma Lundell en Kimberley Mets zilver op het onderdeel Duo Twirling. Eveline Minnee ging op het onderdeel 2-Baton aan de haal met de derde plaats.

Verder piekten ook de andere solisten van Spirit op het juiste moment. Vanuit een gemiddelde score tijdens de selectieronde en dit NK eindigden de solisten op 1-Baton: Emma Lundell op een 9e plaats, 2-Baton: Yentl van der Tol op een 10e plaats, Dance Twirl: Eveline Minnee, op een 14e plaats. 

Trainsters Claudia Verweij en Samantha Schrandt zijn ongelofelijk trots op hun pupillen: "De categorieën vanuit het geplaatste aantal deelnemers voor het NK waren groot en des te knapper dat we meerdere medailles mee naar huis mochten nemen. Al het harde werk van de twirlers betaalde zich dit weekend uit! Ook voor ons trainers is dit fijn. Naast ongelofelijk goede routines hebben we heel veel plezier gehad! We kijken uit naar het weekend van 13 en 14 januari, de NK dagen voor de intermediate- en kampioensklasses."

Spirit doet mee aan nationale en internationale wedsstrijden met solisten, duo's, kleine en grote groepen. Daarnaast verzorgt de vereniging peuter- en kleuterdanslessen.

Fotograaf: MTD Spirit