Nieuws

« Vorige - Volgende »

All-inclusive Nieuwjaarsevent bij Nieuwe Sloot

9 januari 2018 - 10:08  •  Nieuwe Sloot  •  reacties

All-inclusive Nieuwjaarsevent bij Nieuwe Sloot

Alphen aan den Rijn - Organisator Dave Kok kijkt enthousiast vooruit op de sportieve feestavond: "We wilden het eens compleet over een andere boeg gooien. Waar in de afgelopen jaren bij het openingstoernooi de nadruk lag op de sport, wordt er nu meer aandacht geschonken aan entertainment en sfeer. We denken ook dat dit all-inclusive concept zal bijdragen aan een sfeer dat past bij sportief uitgaan."

Om 19.00 uur gaan de deuren exclusief open voor de mensen die een kaart hebben gekocht. Vanaf 22.30 uur worden de sportieve onderdelen afgerond en komen alle feestgangers samen in de brasserie, waar hapjes en drankjes geserveerd worden onder het genot van lekkere hapjes en drankjes.

Glow in the dark tennis en interactiveSquash
Het sportieve programma is laagdrempelig, waardoor elke sportieveling deel kan nemen, want ervaring met racketsporten is geen noodzaak. "Uiteraard kan er zaterdag ook ‘gewoon’ tennis, squash of padel gespeeld worden, maar met de onderdelen Glow in the Dark Tennis en interactiveSquash staan zelfs de sportieve onderdelen bol van het entertainment. Heel veel fun dus en een competitie-element met een dikke knipoog", aldus medeorganisator Ingeborg Houdijk. 

Aanmelden via Alphens.nl
Deelnemers kunnen zich de komende dagen nog aanmelden door een kaart te kopen via Alphens.nl. Deelnemers hoeven geen lid te zijn van een racketsportvereniging; het evenement richt zich op alle sportieve Alphenaren die zin hebben in een sportief feestje.

Voor meer informatie is Tennis- en squashcentrum Nieuwe Sloot bereikbaar via 0172-748494.

Fotograaf: PR Nieuwe Sloot