Nieuws

« Vorige - Volgende »

Shining Star voor Curves Alphen aan den Rijn

10 januari 2018 - 11:32  •  Jeannette van der Loo  •  reacties

Shining Star voor Curves Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn - "Clubs die deze status ontvangen moeten aan een lange checklist vereisten met verschillende categorieën voldoen. Zo wordt er o.a. gekeken naar begeleiding van leden, expertise van personeel en veiligheid", aldus Jacoline.

"We zijn supertrots op deze benoeming", aldus Jeannette. "De laatste anderhalf jaar hebben wij als Curves Team hard gewerkt aan kwaliteitsverbetering. We hebben vooral ingezet op een nog persoonlijkere en intensievere coaching van onze leden. Een veel groter aantal vrouwen heeft inmiddels dan ook de weg naar onze sportschool gevonden. Maar het is natuurlijk heel fijn dat we ook van Curves Holland de bevestiging krijgen, dat we goed bezig zijn!"

Curves is een 30 minuten fitness concept, speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Curves traint iedere belangrijke spiergroep met een training die kracht- en conditietraining combineert d.m.v. veilige en effectieve hydraulische weerstand. Samen met het Curves Complete voedingsprogramma helpt Curves vrouwen bij gezond gewichtsverlies, spierversteviging, conditieverbetering en het verhogen van de stofwisseling. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de club: T 0172-420939 of www.curves.nl 

Fotograaf: Curves Alphen aan den Rijn
Tags: curves
Curves.'
Curves

Vitaler, gezonder en krachtiger in slechts 30 minuten!