Nieuws

« Vorige - Volgende »

Voor ARC kan het een mooie zaterdagmiddag worden

1 februari 2018 - 15:01  •  Theo van Egmond  •  reacties

Voor ARC kan het een mooie zaterdagmiddag worden

Alphen aan den Rijn - In 1A komen momenteel nog vijf clubs in aanmerking voor het kampioenschap, waaronder het zo verrassende ARC. Sportlust’46 heeft twee punten minder dan de Racing, Volendam en Forum Sport staan er drie achter en XerxesDZB, waar Royston Drenthe nu mee hobbelt, moet vijf punten toegeven. En dan hebben al deze clubs nog eens een wedstrijd meer gespeeld dan ARC ook.

Wat het mooie is van komend weekeinde: tenminste twee van de achtervolgers gaan punten verspelen. Dat kunnen zelfs alle vier deze jagers, want op het programma staan Forum Sport-Volendam en Sportlust’46-Xesrxes DZB. FC Breukelen, waarvan op de eerste competitiedag met 2-0 werd gewonnen, verloor afgelopen weekeinde met maar liefst 5-0, maar verraste dinsdagavond door Swift uit het bekertoernooi van West 1 te kegelen. Dat is hetzelfde Swift dat Vitesse uitschakelde.

Over de beker gesproken: in de vierde ronde moet ARC het in eigen huis, opnemen tegen een heel aantrekkelijke tegenstander, te weten Noordwijk. ARC zelf was dinsdagavond in Vlaardingen te sterk (2-0) voor een andere eersteklasser, Deltasport. 

Fotograaf: Alphens.nl