Nieuws

« Vorige - Volgende »

Voorbeschouwing 20 van Alphen bij Run2Business bijeenkomst

16 februari 2018 - 10:18  •  reacties

Voorbeschouwing 20 van Alphen bij Run2Business bijeenkomst

Alphen aan den Rijn - Tijdens de bijeenkomst werden genodigden bijgepraat over de voorbereidingen en werd vast een voorbeschouwing van de 20 van Alphen gegeven. Zo werd onder andere het wedstrijdveld bekend gemaakt. Zo loopt onder andere Koen Naert opnieuw mee, die dit jaar zijn titel zal verdedigen.

Daarnaast gaven Judith Mooij en Anneke Wenker een presentatie tijdens de Run2Business bijeenkomst, die de interesse wekte van de aanwezigen. Mooij en Wenker begeleiden een grote groep Alphense lopers richting de Marathon van Rotterdam in april en gaven een inkijkje in de verschillende trainingsmethoden. Dit doen zij mede uit eigen ervaring als loopster en gediplomeerd trainster bij AAV'36.

Voorzitter Arthur Bosua was tevreden over de drukbezochte bijeenkomst. "Het was een gezellige bijeenkomst en we zijn klaar voor 4 maart", aldus Bosua. "Nu nog hopen op goed weer!"

53e editie
Op 4 maart 2018 klinkt alweer voor de 53e keer in de historie in Alphen aan den Rijn het startschot voor de 20 van Alphen. Het evenement staat bekend als de 'Dé Openingsklassieker' van het atletiekwegseizoen.

Fotograaf: 20 van Alphen
20 van Alphen.'
20 van Alphen

De 20 van Alphen is van en voor iedereen.