Nieuws

« Vorige - Volgende »

Brons voor Kadidja Sangare op NK Junioren

21 februari 2018 - 21:56  •  Redactie AAV'36  •  reacties

Alphen aan den Rijn - Voorgaand weekend, tijdens de NK Meerkamp liet Kadidja Sangare al zien ver te kunnen springen. In haar vijfkamp kwam ze al tot 5.53 meter. Dit weekeinde kon Kadidja voortbouwen op deze prestatie, wat haar een bronzen medaille opleverde. 

Naast het verspringen kwam meerkampster Kadidja ook nog in actie op het hoogspringen en zowel op de 60 meter als de 60 meter horden. Op beide onderdelen wist ze zich te plaatsen voor de finale. In de series van de 60 meter horden liep ze zelfs de derde tijd, 8.76 seconden, eveneens een persoonlijk record. In de finale werd Kadidja helaas gediskwalificeerd.

Ook Jonne van der Giessen kwam in actie op de 60 meter horden. In haar serie kwam ze tot 9.05 seconden, niet ver achter haar persoonlijke record.

Bij de jongens kwam meerkamper Rick van der Noort in actie op de 60 meter horden. Ook hij was het weekeinde daarvoor al in actie gekomen tijdens de NK Meerkamp. In zijn serie kwam Rick tot een tijd van 8.72 seconden, een seasons best voor hem.

Trainingsmaatje van Rick, Mattias Nab, kwam in actie op de 400 meter. Het weekeinde ervoor kwam Mattias ook al in actie tijdens de NK Meerkamp. Echter komt de 400 meter niet voor in de zevenkamp voor de mannen. Bij de NK Junioren kwam Mattias tot een 10e plaats.

Alle uitslagen zijn te vinden op atletiek.nu.

AAV 36.'
AAV '36

De enige atletiekvereniging in Alphen aan den Rijn.