Nieuws

« Vorige - Volgende »

Makkelijke overwinning bezorgt ARC periodetitel

11 maart 2018 - 10:18  •  Arry Zwaan  •  reacties

Alphen aan den Rijn - ARC startte furieus en na 28 seconden lag de 1e treffer al in het net. Stefan den Horder rondde met een intikker bekwaam de voorzet van Huub Oversloot in het net. Vier minuten later was Derk Prins de doelpuntenmaker die een vrije trap van Job Knoester middels een kopbal in het net werkte. Huub Oversloot schoot drie minuten later de droom van Marken, om een goed resultaat, aan diggelen door knap de 0 - 3 te laten aantekenen.Met deze snelle 3 doelpunten was de koek nog niet op. In respectievelijk de 13e en de 16e minuut was het Stefan de Horder die de 0 - 4 en de 0 - 5 liet aantekenen. Een monsterscore lag in het verschiet maar zover kwam het helaas niet.Marken wisselde intussen twee spelers en dat kwam de organisatie binnen het team ten goede. Vervolgens ontstonden er een paar kansen voor het ARC doel, maar Aaron Balk was nu ook vanmiddag een sta in de weg. ARC kreeg middels Neal Arnoldus nog een tweetal kansen maar paal en lat waren deze keer de redding voor Marken.De tweede helft had beter schriftelijk afgedaan kunnen worden. Marken kreeg nauwelijks kansen in de tweede helft en bij ARC was de paal of lat een sta in de weg. Ook keeper Dennis Boes was een aantal keer een sta in de weg en zo bleef het 0 - 5.Al met al een gemakkelijke overwinning voor ARC en is de tweede periodetitel binnengehaald. Na afloop werd de feestvreugde extra verhoogd door het verlies van Xerxes tegen Fc Breukelen. De concurrentie staat nu minimaal op 9 punten met nog 9 wedstrijden te gaan.

Volgende week zaterdag is Zwaluwen'30 de tegenstander in de competitie. Om 14.30 uur wordt er afgetrapt op Sportpark Zegersloot. Om 12.00 uur worden de nieuwe kunstgrasvelden officieel geopend.

Fotograaf: PR SV ARC
Tags: sv arc