Nieuws

« Vorige - Volgende »

Het wordt een interessante zaterdag voor ARC

22 maart 2018 - 16:40  •  reacties

Het wordt een interessante zaterdag voor ARC

Alphen aan den Rijn - Een gelijkspel in Volendam zou uiteraard het mooiste zijn, maar bij verlies van een van deze clubs valt er weer een kandidaat weg. Maar dan moeten Mark Evers en zijn mannen in Voorburg wel zelf winnen. En dat zal niet meevallen. In de afgelopen drie jaar lukte dat namelijk niet. In de voetbaljaargang 2014/2015 werd het in Voorburg 1-1, een jaar later werd daar door ARC met 3-1 verloren en vorig seizoen eindigde het duel opnieuw in 1-1.

Forum Sport zelf gaat niet voor het kampioenschap, het gat met ARC bedraagt tien punten, maar wil nog wel graag meedoen met de strijd om de restprijzen, de toegangsbewijzen voor de nacompetitie.  De negatieve marge met Volendam en XerxesDZB bedraagt immers slechts drie punten. Forum Sport, in eigen huis altijd de grenzen opzoekend van wat is toegestaan, is in Voorburg moeilijk te verslaan. Alleen van Volendam werd verloren. ARC daarentegen leed buiten Alphen alleen verloren van Zwaluwen’30.

Een gelijkspel, 0-0 of 1-1, zou zomaar eens het eindresultaat kunnen zijn zaterdag. En er rekening mee houdend dat Volendam XerxesDZB puntloos de bus instuurt wordt de achterstand op ARC verkleind tot vijf punten en een beter doelsaldo. Dan kan het toch nog onverwacht spannend worden. Maar ARC heeft het zelf in de hand om het niet zo ver te laten komen, gewoon winnen in Voorburg dus!

Fotograaf: Alphens.nl