Nieuws

« Vorige - Volgende »

Voetbalschool Scorende Jongens stopt na tien jaar

9 april 2018 - 10:54  •  reacties

Voetbalschool Scorende Jongens stopt na tien jaar

Alphen aan den Rijn - Tijdens de bestuursvergadering van augustus vorig jaar heeft het bestuur besloten om per 8 juli 2018 te stoppen met Voetbalschool Scorende Jongens, een gratis voetbalinitiatief voor kinderen van 7 tot 12 jaar. Rond 30 augustus 2018 zal er nog een terugkomdag zijn waar leden- en oud-leden voor uitgenodigd worden om het tijdens het tienjarig jubileum afscheid te nemen.

Tien jaar geleden begonnen Sebastiaan Bredenbeek (Penningmeester), Evon Zevenbergen (Voorzitter) en Sander van der Laan (oud-hoofdtrainer) met Scorende Jongens op 13-jarige leeftijd. De afgelopen jaren hebben vele honderden kinderen plezier gehad met voetballen bij Scorende Jongens en hebben tientallen jonge vrijwilligers hun eerste maatschappelijk ervaring opgedaan.

"Wij vinden het ontzettend jammer dat Scorende Jongens moet stoppen, maar wij zien dit als de enige oplossing. De huidige bestuursleden hebben na tien jaar andere ambities en het team wat de opvolging moet zijn vindt de taak te groot om Scorende Jongens door te zetten. Het is uiteraard een enorm moeilijk besluit maar wel de beste van alle mogelijkheden", aldus de voorzitter Evon Zevenbergen. "Wij danken alle leden, ouders, sponsoren en relaties voor het enorme vertrouwen wat wij vanaf ons 13e hebben gekregen om Scorende Jongens zo succesvol te maken als dat het is geweest."

Fotograaf: PR Scorende Jongens