Nieuws

« Vorige - Volgende »

ARC sterk genoeg voor CSW, maar geen winst

10 april 2018 - 08:47  •  reacties

ARC sterk genoeg voor CSW, maar geen winst

Alphen aan den Rijn - Toen de gastheren twintig minuten voor tijd opeens een tegentreffer scoorden stortte de op dat moment nog koploper zijnde volledig in. Door een onmogelijk doelpunt werd het ook nog eens 2-2, ARC stond toen met nog maar tien man op het veld, en leek zelfs een nederlaag niet uitgesloten. Zo ver kwam het uiteindelijk niet, maar Volendam is nu op doelsaldo de nieuwe lijstaanvoerder.

Alphen slaagde er voor het eerst in 2018 in om een punt te pakken. Bij het op de voorlaatste plaats staande HVV werd het 1-1. Echt veel schoot de club er niet mee op. Het verschil met de nummers elf, twaalf en dertien bedraagt met ook nog eens een flink nadelig doelsaldo acht punten. Als zondag in eigen huis gewonnen wordt van KDO en de concurrenten voor zover je nog zo kunt noemen verliezen, hetgeen wel te verwachten is, wordt het gat vijf punten en is ontsnapping heel misschien nog mogelijk.

Alphia won thuis met 4-0 van Meerburg, een concurrent voor plaats vier. Die positie zal aan het eind van de rit hoogstwaarschijnlijk goed zijn voor een plek in de nacompetitie. De uitwedstrijd aanstaande zaterdag bij KSD-Marine is normaal gesproken nog de enige moeilijke partij.

Fotograaf: Alphens.nl