Nieuws

« Vorige - Volgende »

Voetbaltoernooi voor Junis Kinderopvang bij ARC

10 mei 2018 - 12:02  •  Junis Kinderopvang  •  reacties

Voetbaltoernooi voor Junis Kinderopvang bij ARC

Alphen aan den Rijn - Aan de hand van een poule schema zijn er diverse wedstrijdjes gespeeld tussen verschillende BSO groepen. In de ochtend is Het Kraaiennest op de eerste plek geëindigd, Jip en Janneke op de tweede plaats en De Boomhut op de derde plaats. In de middag werd Superstijn eerste, Op Koers tweede en Aquarel derde. Gefeliciteerd met jullie prijs! Natuurlijk hebben alle kinderen goed hun best gedaan en daarom ontvingen zij allemaal een medaille.

Er was een extra prijs te winnen voor het mooiste spandoek. Het waren stuk voor stuk prachtige kunstwerken. De Zeelopers en De Verrekijker hebben in de ochtend de prijs ontvangen voor het mooiste spandoek en in de middag Het Avontuur. Hoogvliet heeft de sportieve inspanning van de kinderen beloond met flesjes water, dit was heel fijn met het warme weer!

Zowel de kinderen als de pedagogisch medewerkers hebben een superdag gehad. Samen met ruim 400 kinderen van verschillende BSO locaties van Junis kijken wij terug op een gezellige en succesvolle dag!

Fotograaf: Janneke Goudkuil
Tags: junis, arc
Junis Kinderopvang.'
Junis Kinderopvang

Verschillende vormen van professionele opvangvoorzieningen.