Nieuws

« Vorige - Volgende »

Felle strijd en veel deuken voor autocoureur Tijn

26 juni 2018 - 13:33  •  Linda Persoon  •  reacties

Felle strijd en veel deuken voor autocoureur Tijn

Alphen aan den Rijn -

Tijn Middeldorp: "Het ging allemaal niet zo goed en soepel als tijdens de twee eerdere evenementen. Ik had wat minder snelheid en het leek af en toe wel of ik in een botsauto zat, zo fel werd er gestreden!"

De kwalificatie was vroeg in de ochtend en Tijn pakte de vijfde starttijd op een voor hem te grote afstand op de poleposition. Na wat kleine aanpassingen aan de auto was deze wel beter te besturen maar miste toch wat pure snelheid. Tijn Middeldorp: "Alle drie de races waren zeer spannend en ik heb wat mooie inhaalacties kunnen uitvoeren. Vooral de derde race was gaaf, vanaf de zevende plaats gestart kwam ik als derde over de finish, dit echter wel ten koste van een flink aantal deuken in mijn auto. Er werd vandaag echt te fel gereden en heb jammer genoeg niet om de overwinning kunnen strijden maar ik heb wel weer veel punten gepakt."

In het kampioenschap neemt hij nu nog de tweede plaats in, slechts zes punten achter de nummer één. De volgende races zijn op 3 augustus op Circuit Zandvoort. "We gaan nu hard aan het werk om dan weer een overwinning te pakken!", besluit Tijn strijdvaardig.

Fotograaf: PR Tijn Middeldorp