Nieuws

« Vorige - Volgende »

Burgemeester Spies reikt Foxy Dansdiploma's uit

6 juli 2018 - 08:08  •  reacties

Burgemeester Spies reikt Foxy Dansdiplomas uit

Alphen aan den Rijn - Woensdag 4 juli kwam burgemeester Liesbeth Spies hoogstpersoonlijk de Foxy Dansdiploma's uitreiken aan de deelnemers in de dansschool. 

Het Foxy Dansdiploma komt voort uit de Sportimpuls Nijntje Beweegdiploma, dat zich richt op het ontwikkelen van motorische vaardigheden in kinderen van 0 tot en met 6 jaar. Deze Sportimpuls is aangevraagd door Gymnastiekvereniging Hou Vast, Vodiservice en Fysio van den Berg. Door middel van een beweegdiploma ontwikkelen de kleintjes de motorische vaardigheden die passen bij hun leeftijd.

Spelenderwijs
Het Foxy Dansdiploma is ontstaan als extra mogelijkheid voor kinderen van 0-6 jaar die (nog) geen interesse hebben in gymnastiek. Tijdens de Foxy Dansdiploma lessen bij De Vos Danscentrum staat gezelligheid voorop en leren de kinderen spelenderwijs vaardigheden zoals tellen, bewegen en dansen.

Het programma Foxy 1 is er voor de kinderen van anderhalf tot drie jaar, samen met een ouder of grootouder. Het programma Foxy 2 is voor kinderen van 4 tot 6. Geheel zelfstandig namen zij deel aan deze lessen. De nadruk ligt tijdens deze lessen op het plezier in bewegen op muziek en het spelenderwijs aanleren van algemene dansvaardigheden. Foxy 2 is een prima voorbereiding op alle verschillende dansstijlen die vanaf 6 jaar worden aangeboden bij De Vos Danscentrum.

Het succes van het programma Foxy Dansdiploma blijft niet eenmalig, na de zomervakantie starten ook weer nieuwe groepen.

Fotograaf: De Vos Danscentrum
De Vos Danscentrum.'
De Vos Danscentrum

Beoefen een van de vele verschillende dansstijlen!