Nieuws

« Vorige - Volgende »

ARC presteerde zaterdag niet best

22 oktober 2018 - 14:06  •  reacties

Alphen aan den Rijn - Dat het halverwege nog steeds 0-0 stond was niet meer dan logisch. Van kansen was in het geheel geen sprake geweest en Niels de Vogel had als vervanger van de geschorste Aaron Balk gemakkelijk de zaterdagkrant kunnen lezen. Net als zijn collega aan de overkant trouwens. De goal die na zeven minuten in de tweede helft viel was symptomatisch voor de wedstrijd. Uit een hoekschop belandde de bal in de zestien waar een groot aantal spelers zijn best deed om de bal te raken. Niemand slaagde daar echt afdoende in en een meegekomen verdediger van de thuisclub tikte hem uiteindelijk langs De Vogel. Veel verandering in het vertoonde spel leverde dat doelpunt niet op, het bleef van beide kanten belabberd.

ARC ging merkwaardig genoeg pas voetballen nadat de beste man aan ARC-zijde Huib Oversloot met nog tien minuten op de klok met rood was weggestuurd. De uitsluiting was volkomen terecht en de overtreding van de rappe aanvallend ingestelde verdediger vond duidelijk plaats uit frustratie. Als Luinge de actie als natrappen op het digitale wedstrijdformulier gekwalificeerd heeft staat Oversloot minstens een week of vier toe te kijken.

De toch wel verdiende gelijkmaker viel toch nog, Precies op het moment dat de teller op 90 sprong kopte Stefan den Horder op aangeven van invaller Neal Arnoldus binnen. Opnieuw een gelijkspel dus en de teller van het aantal overwinningen in dit nog prille seizoen blijft op 1 staan.

AVV Alphen, dat sinds woensdag twee voorzitters heeft, Cindy van Baarle en Henk Wille, won voor het eerst in 2018 een wedstrijd. ASC werd met een 3-0 nederlaag op zak terug naar Oegstgeest gestuurd.

Fotograaf: Alphens.nl