Nieuws

« Vorige - Volgende »

Alphense Boys wint slechts met minimaal verschil

19 november 2018 - 10:18  •  reacties

Alphense Boys wint slechts met minimaal verschil

Alphen aan den Rijn - Nummer drie in de vierde minuut was eigenlijk niet eens een grote mogelijkheid, maar de manier waarop Arjan Ouwendijk een pass van Ramon Aronius oppikte en vanuit een moeilijke hoek zonder na te denken genadeloos uithaalde, leverde wel de openingstreffer op.

Het leek de opmaat naar een grote overwinning, want Vlissingen werd totaal overrompeld en was een klasse minder dan de thuisploeg. De aanvallen waren soms van grote schoonheid, maar geen van alle leverde een doelpunt op. Het was soms net even te veel breiwerk, schotloosheid en goed keeperswerk, maar halverwege stond het nog steeds slechts 1-0.

Na de pauze veranderde er aanvankelijk nagenoeg niets aan het spelbeeld. Maar nadat in het eerste kwartier opnieuw enkele gigantische mogelijkheden onbenut bleven, begonnen de gasten er zowaar in te geloven dat er misschien toch nog een punt te halen was op De Bijlen. Het Boys-spel viel ver terug en met enkele individuele acties werd de visite enkele keren nog behoorlijk dreigend.

De thuisploeg zelf kwam er af en toe nog wel gevaarlijk uit, maar aan het afronden ontbrak eigenlijk alles. Hein van Heek trachtte met drie wissels nog wel orde op zaken te stellen. Het bleef echter bij de 1-0. Dik verdiend, dat zeker, maar het had eigenlijk een doelpuntenfeestje moeten worden. De Boys klom naar de zevende plaats op de ranglijst en is komende zondag vrij. Er stond een wedstrijd gepland tegen SVA Papendorp, maar die club doet niet meer mee.

Dinsdagavond speelt Boys 1 thuis een oefenwedstrijd tegen RVC uit Reeuwijk.

Fotograaf: PR Alphense Boys
Alphense Boys.'
Alphense Boys

En van de grootste sportverenigingen in Alphen.