Nieuws

« Vorige - Volgende »

Alphense Boys wint tijdens de wedstrijd tegen FCE

28 januari 2019 - 10:05  •  reacties

Alphen aan den Rijn - In de eerste helft zag het er niet naar uit dat de nummer zeven van de ranglijst verslagen zou worden. Een vroege achterstand werd omgebogen door Patrick Krop. De spits van Alphense Boys, die eerder dit seizoen zijn basisplaats verloor, scoorde uit een vrije trap. Na rust werden de Alphenaren een handje geholpen door de thuisploeg. Een eigen doelpunt zorgde voor de 1-2.

Maar na rust liet Alphense Boys met name zien dat het heel goed kan voetballen: met een knap schot van buiten 'de zestien' scoorde Wessel Meiring de 1-3, Nick Broekhuizen tikte bij de eerste paal de 1-4 binnen, Thom Nouwens maakte na een hakje van Meiring 1-5 en het slotakkoord was voor Arjan Ouwendijk, die uit een voorzet van Ramon Aronius de 1-6 binnenkopte.

Fotograaf: Pixabay