Nieuws

« Vorige - Volgende »

Vitaliteit door drie Alphense sportverenigingen

30 januari 2019 - 18:31  •  Robin de Heij  •  reacties

Vitaliteit door drie Alphense sportverenigingen

Alphen aan den Rijn - Projectmanager Robin de Heij van Alphen Beweegt is enthousiast over het programma. “De kracht van het programma bestaat uit de samenwerking van verenigingen. Zij bieden sportaanbod aan die je prima als 50-plusser kunt beoefenen. Naast het bewegen staan het plezier en het sociale voorop.” Het project wordt begeleid en ondersteund door Fysiotherapie van den Berg en Intersport.

Aanbod
Bij Golfclub Zeegersloot kan via het project twintig weken lang golfles worden gevolgd. Daarnaast mag er ook onbeperkt worden geoefend. Clubs en ballen kunnen worden geleend.
Bij tennisvereniging TEAN kan in mei, juni en juli een serie van tien lessen worden gevolgd om de basis onder de knie te krijgen.
In april en in september is er een serie van tien lessen bij tafeltennisvereniging ATTC te volgen.
Voor alle drie de sporten geldt een tarief vanaf 5 euro per les via het project Tijd voor Vitaliteit.

Sportimpuls
Tijd voor Vitaliteit komt voort uit de landelijke Sportimpuls-subsidie die eind 2018 is toegekend aan de aanvragers Golfclub Zeegersloot, TEAN Tennisvereniging, Tafeltennisvereniging ATTC EVO Repro en Alphen Beweegt.

Kick-off
Zaterdag 16 maart zijn de drie verenigingen van 11.00 tot 16.00 uur aanwezig op het Rijnplein om het winkelend publiek kennis te laten maken met het sportieve aanbod. Inschrijven is al mogelijk via www.alphenbeweegt.nl/tvv

Fotograaf: PR Alphen Beweegt