Nieuws

« Vorige - Volgende »

Sportgala Alphen 2019 belooft een mooie avond te worden

26 februari 2019 - 09:18  •  reacties

Sportgala Alphen 2019 belooft een mooie avond te worden

Alphen aan den Rijn - Frank Verschuur voorzitter van de Cascarvieten is trots. “Het heeft er even naar uitgezien, dat het Sportgala 2019 van de Alphense evenementen kalender zou verdwijnen. Financiën en organisatie voor dit jaar kwamen in januari niet rond”, aldus Frank Verschuur. Met getalenteerde sporters en clubs, de 20 van Alphen als mooi landelijk hardloopevenement en het NJK atletiek bij AAV mag dit evenement niet van de kalender verdwijnen in een sportstad als Alphen aan den Rijn. Als Cascarvieten hebben we de organisatie op ons genomen. Wel met een duidelijk uitgangspunt; geen duur gala maar een avond voor en met sportminnend Alphen aan den Rijn.”

Nominaties
In 7 categorieën zijn diverse sporters en clubs genomineerd. Michel la Faille en Nikki Herr van Studio Alphen presenteren de gezellige avond. De voorzitter van de jury is wethouder Gert-Jan Schotanus. In de afgelopen weken is er hard gewerkt om alles rond te krijgen. Veel besturen van verenigingen zijn blij dat het gala doorgaat, dat zorgt voor een volle zaal. Het is een stimulans voor clubs en sporters om genomineerd te zijn en dat motiveert. In de categorieën sportman, sportvrouw, sportploeg, talent en belofte, sportvereniging en sportcoach dit jaar mooie nominaties. De bekende voetballer bij Ajax; Noussair Mazraoui is genomineerd maar ook atlete Maureen Koster ontbreekt niet op de lijst.

Sponsoren
Frank Verschuur is blij dat een aantal Alphense bedrijven de organisatie financieel steunen, anders kan je een dergelijk evenement niet organiseren. “We hebben daar veel waardering voor. Door de organisatie kleiner te maken en meer naar de echte aard van het evenement te kijken hebben we ook de kosten weten te drukken.” Daarnaast zullen 'Helemaal Top' en 'Studio Da Danza' het entertainment tijdens deze avond belangeloos verzorgen. De avond start om 20:00 uur en de toegang is gratis.

 

Fotograaf: Pexels