Nieuws

« Vorige - Volgende »

ARC moet koppositie zaterdag afstaan

28 februari 2019 - 18:19  •  Theo van Egmond  •  reacties

ARC moet koppositie zaterdag afstaan

Alphen aan den Rijn - ARC voert nu nog het klassement aan met 31 punten. DHSC volgen op één punt en Zwaluwen’30 heeft er twee minder. Bij winst van Zwaluwen’30 gaat in ieder geval die club de Alphenaren voorbij. DHSC heeft aan gelijkspel genoeg om ARC in de stand voor te blijven. In dat geval is het puntentotaal gelijk, maar is het doelsaldo twee goals beter dan dat van de huidige koploper.

De kans dat ook AFC zich langs ARC dringt is ook heel groot. Die club, dinsdagavond uitgeschakeld in het bekertoernooi van district West 1, moet nog tien minuten voetballen tegen CSW en begint daaraan met een 2-1 voorsprong.

ARC drong door tot de laatste zestien van het bekertoernooi van West 2. Dinsdag werd op eigen veld met 6-1 gewonnen van de Rotterdamse zaterdag derdeklasser VVOR.  Alphia is de enige Alphense club die zaterdag voetbalt. DSVP uit Pijnacker komt op bezoek. Die club staat zevende in de derde klasse A, met twee punten meer dan Alphia. DSVP scoorde op BSC’68 na de minste doelpunten, maar kreeg er de minste tegen.

Fotograaf: Alphens.nl