Nieuws

« Vorige - Volgende »

DHSC afgelopen zaterdag te sterk voor ARC

25 maart 2019 - 14:51  •  Theo van Egmond  •  reacties

DHSC afgelopen zaterdag te sterk voor ARC

Alphen aan den Rijn - Echter speelt hij op links op zijn best en is hij de meest stabiele roodzwarte verdediger. De omzetting pakte totaal verkeerd uit. Duisterhof stond op rechts helemaal niet op zijn plek en werd compleet zoek gespeeld. Om er nog iets van trachten te maken had hij veel overtredingen nodig en uiteindelijk leverden twee daarvan geel op en zo stonden de bezoekers uit Alphen nog vóór de pauze met zijn tienen binnen de lijnen.

Het stond op dat moment 3-2 voor de thuisploeg dat een ongrijpbare Rodney Sneijder in de gelederen had. Het begon zo mooi in Utrecht. Na vijf minuten kopte Neal Arnoldus uit een vrije trap van Luuk Samsom de 0-1 binnen. Vijf minuten verder stond het echter alweer gelijk en vervolgens kwam DHSC op 2-1.Nog niets aan de hand, want het goed voetballende ARC kwam via Stefan den Horder op gelijke hoogte.

Kort daarna namen de gastheren opnieuw de leiding: 3-2. Dat het met tien tegen elf moeilijk zou worden om tenminste nog een punt mee de bus in te nemen was wel duidelijk. Er werd best goed weerstand geboden, maar niet voorkomen kon worden dat de nieuwe koploper weg liep naar 5-2. Youri Duisterhof was de gebeten hond, maar hij hoort nu eenmaal niet aan de rechterkant. Evers was al van plan hem te wisselen, maar de scheidsrechter was hem dus voor.

ARC blijft nu vier punten achterstand houden op de lijstaanvoerder, maar ook de nummer twee AFC, dat verrassend van WV-HEDW verloor, heeft ook vier punten meer. Het gaat nu nog lastig genoeg worden om de nacompetitie te halen.

Fotograaf: Alphens.nl
Tags: arc, voetbal