Nieuws

« Vorige - Volgende »

Tempo verliest eerste wedstrijd in play-downs

4 april 2019 - 09:39  •  reacties

Alphen aan den Rijn - Wint KCC aanstaande zaterdag, dan zijn zij door naar de Korfbal League. Als Tempo wint dan, dan volgt er op woensdag 10 april een beslissende wedstrijd.

Tempo begon sterk aan de wedstrijd maar het was KCC die uiteindelijk als sterkste uit de wedstrijd kwam. Bij rust stond het 9-13 voor KCC. Tempo wist in de tweede helft de schade kleiner te maken maar liet de stand uiteindelijk toch 11-17 worden.

De wedstrijd van gisteren werd ruim een half uur gestaakt omdat het scorebord het begaf en volgens de regels mag er niet worden doorgespeeld zonder werkend scorebord. Met man en macht werd er gewerkt om het bord weer aan de praat te krijgen, wat na 40 minuten lukte. Met nog 8 minuten te gaan werd de eindstand uiteindelijk 19-24 voor KCC.

Fotograaf: Tempo
Tags: tempo, korfbal