Nieuws

« Vorige - Volgende »

ARC plaatst zich voor de volgende ronde om districtsbeker

4 april 2019 - 12:31  •  reacties

ARC plaatst zich voor de volgende ronde om districtsbeker

Alphen aan den Rijn - Halverwege stond het door goals van Stefan den Horder en Lionel Frederik 2-1. Na de pauze voerden Cas Knoester en Jeroen Borsboom de score op. ARC bereikte hiermee de kwartfinale en wil dolgraag tenminste nog een ronde verder. Wie de halve finales haalt mag komend seizoen namelijk meedoen aan het ‘grote’ bekertoernooi van de KNVB, met alle betaald voetbalclubs.  

Dat zal niet echt eenvoudig worden, want bij de laatste acht bevinden zich stevige tegenstanders. Het betreft Sportlust’46, FC s´Gravenzande, Jodan Boys, FC Rijnvogels, Ter Leede 1 , Ter Leede 2 en de winnaar van SC Feyenoord-Poortugaal. Deze wedstrijd werd dinsdagavond afgelast omdat het veld blank stond.

Verrassend is het feit dat Ter Leede 2, uitkomend in de reserve Hoofdklasse,  zich bij de laatste acht wist te voetballen. In Sassenheim werd Zwaluwen met 53 verslagen. In het tweede elftal van Ter Leede, dat valt onder de Stichting Topvoetbal Ter Leede, speelt Mike Dam, die een aantal jaren geleden nog enige tijd zijn zakken vulde bij ARC.

Een ander bekend gezicht dat de Racing kan tegenkomen is dat van Joey Lauhouh, die voor ARC uitkwam, maar naar FC Rijnvogels verkaste. Volgend seizoen gaat de man uit Roelofarendsveen voor Alphense Boys zondag voetballen. Sportlust´46 heeft, dit seizoen voor het laatst, Dennis van den IJssel in dienst als hoofdtrainer. De Alphenaar was jaren als trainer actief op sportpark Zegersloot. ARC speelt zaterdag voor de competitie een thuiswedstrijd tegen FC Aalsmeer.

Fotograaf: Alphens.nl
Tags: arc, voetbal