Nieuws

« Vorige - Volgende »

Sponsoren staan achter Daan Spruit

8 april 2019 - 13:47  •  reacties

Sponsoren staan achter Daan Spruit

Alphen aan den Rijn - Rik de Bruin van “Gek van Fietsen” verraste Spruit met een prachtige racefiets. Reeds enkele jaren staat dit Alphens familiebedrijf achter het schaatstalent.

Topsporters trainen vaak vele uren per dag en alles wat je hiervoor nodig hebt kost veel geld. Spruit voorziet graag in zijn eigen behoefte en dan moet je op een creatieve manier sponsoren zien te vinden. Dit lukt deze schaatser uit Alphen aan den Rijn goed.

Zo heeft hij onlangs een nieuw donatie-doel opgestart bij “Talentboek”. Dit is het podium in Nederland waar sporttalenten zichzelf professioneel kunnen presenteren om zo in contact te komen met mogelijke donateurs. Na drie maanden heeft hij zijn donatiedoel van “Talentboek” succesvol kunnen afsluiten.

Enkele maanden geleden zette Daan gratis kaartjes in voor het NK Afstanden in “Thialf” en wist hij op deze manier sponsoren voor zich te winnen. Een aantal Alphense bedrijven zijn inmiddels vaste sponsoren, maar ook ver buiten Alphen weet hij mensen achter zich te scharen.

Wie zijn sponsoren zijn is terug te vinden op zijn website www.daanspruit.nl. Van tijd tot tijd brengt hij op zijn website en sponsor in beeld.

De komende zomer zal Spruit de basis gaan leggen voor het volgende schaatsseizoen als Junior A.

Fotograaf: Hanneke Mennens