Nieuws

« Vorige - Volgende »

Vrijdag wedstrijd Polsstokhoogspringen op Rijnplein

29 mei 2019 - 15:46  •  Roy van Damme  •  reacties

Vrijdag wedstrijd Polsstokhoogspringen op Rijnplein

Alphen aan den Rijn - Vanaf 15:00 uur springt eerst de lokale jeugd van verenging AAV’36, om 17:00 uur beginnen de profs op het Rijnplein.

Met onder andere de Afrikaans recordhoudster, de Tunesisch & Israëlisch kampioen, atleten uit België, Duitsland & Frankrijk én natuurlijk de Nederlandse toppers is er een sterk deelnemersveld. Zo komen de Nederlands recordhouders Femke Pluim en Menno Vloon in actie.

Lokale topatleet en mede-organisator Femke Pluim is trots dat er weer op het Rijnplein gesprongen gaat worden “Vorig jaar kon ik zelf helaas niet springen. Ik ben dan ook erg blij dat we voor een tweede keer hier in Alphen zijn, zodat ik nu ook voor mijn thuispubliek kan laten zien wat ik kan. Het deelnemersveld is sterk dit jaar, waardoor het allemaal nog interessanter gaat worden.”

Het programma is van vrijdag is als volgt:

15:00 uur: jeugdwedstrijd

17:00 uur: start dameswedstrijd

18:30 uur: start herenwedstrijd

Urban Pole Vault Series vindt dit jaar plaats op 30 mei, 31 mei en 2 juni plaats in de thuissteden van Eelco Sintnicolaas (Apeldoorn), Femke Pluim (Alphen a/d Rijn) en Menno Vloon (Wormerveer). Het evenement maakt onderdeel uit van de Urban Athletics Series en wordt gesteund door onder andere de Atletiekunie. Kijk voor meer informatie op urbanathleticseries.nl.