Nieuws

« Vorige - Volgende »

Eenvoudig trainen met de eGym-Cirkel bij Bezemer

30 mei 2019 - 10:03  •  reacties

Eenvoudig trainen met de eGym-Cirkel bij Bezemer

Alphen aan den Rijn - Deze cirkelopstelling van acht volautomatische toestellen maakt het mogelijk om in slechts 30 minuten het hele lichaam te trainen en dat met veel meer resultaat dan op normale fitnesstoestellen.

"De eGym-Cirkel is een slimme combinatie van 8 volautomatische toestellen. De eGym-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op een chipkaart", zegt eigenaar Thijs Bezemer van Bezemer Fitness. "Tijdens de training krijgen onze fitnessleden via het intuïtieve touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig."

Thijs Bezemer vervolgt: "Het unieke zit hem tevens in de verschillende trainingsmethodes met effectieve periodisering op de eGym-Cirkel. Door middel van de verhoogde excentrische weerstand wordt de vetverbranding dermate goed gestimuleerd dat het lichaam nog 3 dagen lang vet blijft verbranden. Bovendien worden via deze manier van trainen extra spieren opgebouwd, die ook op de lange termijn voor een betere verbranding zorgen. Dat is belangrijk want spieren maken je slank, sterk, beschermen je gewrichten en zorgen voor een betere houding!"

Tevredenheidsgarantie
Met dit revolutionaire trainingsconcept zet Bezemer Fitness een nieuwe stap op het gebied van resultaatgericht trainen. "Zeker twee derde van onze leden komt naar ons om fitter en slanker te worden. Daarom hebben we geïnvesteerd in deze effectieve manier van trainen. Omdat we overtuigd zijn van dit nieuwe concept, bieden we zowel bestaande alsook nieuwe leden een tevredenheidsgarantie aan!"

Meer informatie leest u op www.bezemerfitness.nl of maak een afspraak voor een gratis proeftraining via de club: 0172-533837!

Fotograaf: Bezemer
Tags: bezemer
Bezemer Fitness.'
Bezemer Fitness

Gratis sport-app bij jouw inschrijving!