Nieuws

« Vorige - Volgende »

ARC-Ajax LIVE op radio en televisie

21 september 2012 - 08:44  •  reacties

ARC-Ajax LIVE op radio en televisie

Alphen aan den Rijn -

Michel la Faille is als commentator ter plaatse. Erik Joustra verzorgt het live radioverslag. De radiouitzending, onder leiding van Joost van Steen, trapt om 14.00 uur af.

Naast ARC-Ajax zijn ook Lugdunum-Floreant (Herman Scholten), Zwammerdam-Leiden (Teun Klos) en Ariston '80-Koudekerk (Peter Fase) live op de radio te beluisteren. Op zondag (13.00-18.00 uur) is Adrie van Lith voor het radioprogramma aanwezig bij Elinkwijk-Alphense Boys en bezoekt André van der Voort AVV Alphen-MMO. Hans van den Akker is de gastheer.

Frequenties
Het vernieuwde Alphen Stad FM Sport is te beluisteren op Alphen Stad FM/TV, ROB FM en Omroep Rijnwoude. Alphen Stad FM/TV is te ontvangen via 105.4 FM in de ether, 103.4 FM op de kabel en het glasvezelnet van KPN (kanaal 962) en Lijbrandt (kanaal 798); in Rijnwoude via 106.5 FM (ether) en 103.4 FM (kabel).

In Boskoop kan tijdelijk alleen nog via de etherfrequenties van Alphen Stad FM/TV en Omroep Rijnwoude geluisterd worden. Luisteren kan wereldwijd via internet: www.alphenstadfm.nl en www.omroeprijnwoude.nl. Alphen Stad TV is in Alphen en omstreken te bekijken via onder meer Kanaal 45 (analoog) en Kanaal 950 van ZIGGO digitale televisie.

Fotograaf: Josh Walet
SV ARC.'
SV ARC

Samen sportief vooruit