Nieuws

« Vorige - Volgende »

Alphense Boys gaat op voor periodetitel

26 oktober 2012 - 23:17  •  reacties

Alphense Boys gaat op voor periodetitel

Alphen aan den Rijn -

Het eerste tussenkampioenschap van het seizoen is dan binnen onder voorbehoud dat HFC niet met meer doelpunten verschil wint dan dat de Alphenaren doen.

Bij een gelijkspel van Alphense Boys mag HFC niet winnen van Quick en moet DHC-Nieuwenhoorn gelijk eindigen. Tim de Rijk keert na een maand blessureleed terug in de basis. Voor Saad el Boutaybi, Karim Touzani en Mustapha Yachou komt Leonidas-Alphense Boys nog te vroeg. 'Het is belangrijk om Leonidas te verslaan. Het is een concurrent voor de bovenste plaatsen en daarnaast kunnen we als toetje de periodetitel erbij pakken', realiseert trainer Dogan Corneille zich.

Stefan den Horder en Dammes Waasdorp zijn geblesseerd bij ARC. Marcel Vondeling zit voor het eerst sinds zijn kuitbeenbreuk in januari bij de wedstrijdselectie van ARC's vlaggenschip in een competitiewedstrijd. Jason Esseboom speelt in het tweede elftal. Voor hem zit de talentvolle spits Bryan van Delft op de bank. ARC speelt zaterdag tegen VVA '71. VVA heeft als promovendus de eerste vijf wedstrijden gewonnen, maar verloor de laatste twee duels. ARC staat in de middenmoot.

Alphen Stad FM/TV doet zondag uitgebreid radioverslag van Leonidas-Alphense Boys. ARC-VVA '71 wordt live op radio en televisie uitgezonden. Beide wedstrijden vangen om 14.30 uur aan.

Fotograaf: Josh Walet