« Vorige - Volgende »

Ongekende weelde ARC: 1-5 zege

17 november 2012 - 18:33  •  reacties

Alphen aan den Rijn -

Gert Labots scoorde in de openingsminuut al. Kevin Tom noteerde na een kwartier 1-1. Vijf minuten later stond er 1-3 op het scorebord. Labots ging in het strafschopgebied bij Jannis Karafilakis over de knie. Sergio Ommel verzilverde het buitenkansje.

Diezelfde spits maakte ook de 1-3. In de tweede helft werd Labots opnieuw gevloerd in de zestien door Karafilakis. Ommel tekende voor zijn derde van de middag. Het slotakkoord was voor Richard Zijderveld, de opkomende rechtsback van de Racing. Sportlust kreeg twee keer rood: Guus Verhoef en Mike Verhagen.

'We speelden vanaf het eerste moment goed positiespel en we kwamen er vanaf de zijkanten goed door met onze snelheid', zei trainer Ron van den Berg na afloop. 'Sportlust kwam er niet aan en wij kregen alle tijd en ruimte om te voetballen.' ARC scoorde vijf keer in het doel van zijn oude keeper (Aäron Balk) en klimt naar de tiende plek in de Hoofdklasse A.

Zwammerdam werd in de 3e Klasse A vernederd door BSC '68 met 5-1. Vierdeklasser Alphia klopte Hazerswoudse Boys (4-3), terwijl Aarlanderveen genoegen moest nemen met een 4-3 nederlaag bij Football Factory.

Fotograaf: Josh Walet