Nieuws

« Vorige - Volgende »

Trainers ARC, Alphense Boys willen blijven

30 november 2012 - 18:28  •  reacties

Trainers ARC, Alphense Boys willen blijven

Alphen aan den Rijn -

De oefenmeester is bezig aan zijn derde seizoen bij de hoofdklasser. Voordat hij naar Alphen kwam was de coach actief bij zaterdaghoofdklassers ASWH en RVVH.

Ron van den Berg ziet het wel zitten om ook volgend seizoen de hoofdtrainer van ARC te zijn. De oefenmeester verwacht dat er voor de winterstop duidelijkheid is over zijn toekomst. Gesproken met de Racing over een langer verblijf, heeft hij nog niet. 'Ik ben nog wel benieuwd naar de visie van ARC', geeft Van den Berg aan. Hij volgde dit seizoen Edwin Vurens op bij de Alphenaren. ARC wilde hem niet voor het vierde jaar op rij voor de groep hebben staan.

Komend weekend spelen ARC en Alphense Boys hun laatste thuiswedstrijden van 2012. De Racing treft zaterdag Ter Leede. De voetbalploeg uit Sassenheim is koploper van de zaterdag-Hoofdklasse A. ARC moet oppassen dat de degradatiezone niet dichterbij komt. ARC-Ter Leede wordt vanaf 14.25 uur rechtstreeks uitgezonden op radio en televisie bij Alphen Stad FM/TV. Alphense Boys ontvangt oud-topklasser FC Hilversum. Blessures en schorsingen heeft Corneille niet.

Fotograaf: Josh Walet