Nieuws

« Vorige - Volgende »

FreeRunning nu ook in Alphen!

27 februari 2013 - 10:36  •  André van Dam  •  reacties

FreeRunning nu ook in Alphen!

Alphen aan den Rijn -

Wilskracht zet met FreeRunning/Parkour in op de jeugd vanaf 8 à 9 jaar, maar daarnaast wordt zeker ook de aandacht op jongeren gericht. “Met name bij deze laatste leeftijdsgroep verwachten we een behoorlijke interesse”, aldus Robbert Bouman, de voorzitter van Wilskracht.

Vrijdag 1 maart starten de wekelijkse lessen in de gymzaal De Vroonhoeve, van 16:00 – 17:00 uur. Bouman: “We beginnen in de veilige omgeving van de gymzaal, om later, als er een bepaald niveau bij de deelnemers is ontstaan, ook buiten de gymzaal te gaan oefenen”. Wilskracht biedt de lessen aan in nauwe samenwerking met Team Hyperspeed uit Zoetermeer. De ervaren coaches van Team Hyperspeed verzorgen de lessen in Alphen. Sinds de eerste aankondiging van deze nieuwe lessen is er veel belangstelling. “We houden er daarom rekening mee dat we het nu al populaire lesaanbod op korte termijn moeten uitbreiden” zegt André van Dam, bestuurslid van Wilskracht.

Meer informatie over deze nieuwe en enerverende sport vindt u op de website, en als u vragen heeft kunt u die stellen aan André van Dam, op het adres andre@wilskrachtalphen.nl

Fotograaf: Josh Walet
RKSV Wilskracht.'
RKSV Wilskracht

Turnen, ritmisch gym, volleybal en conditietrainingen.