Nieuws

« Vorige - Volgende »

Voorzitter Scorende Jongens kondigt vertrek aan

25 maart 2013 - 10:36  •  Scorende Jongens  •  reacties

Voorzitter Scorende Jongens kondigt vertrek aan

Alphen aan den Rijn -

Evon die samen met Sebastiaan Bredenbeek Scorende Jongens op 14 jarige leeftijd oprichtte en op de kaart zette gaat zijn tijd en energie steken in andere zaken. ‘’Op een goed moment moet je weten wanneer er iemand anders je taken over moet nemen en zelf weer een nieuwe uitdaging aan moet gaan, voor mij is die tijd nu gekomen’’.

Met het aftreden van Evon verliest Scorende Jongens een actief bestuurslid en motor van de organisatie. Een inzakking van de organisatie is echter niet aan de orde zo stelt hij. ‘’Ondanks dat ik de afgelopen jaren het boegbeeld van Scorende Jongens ben geworden is er altijd een enorm actief en enthousiast team achter de schermen bezig geweest om alle trainingen, activiteiten en doelstellingen te behalen. Dat dit ook zonder mij gaat lukken ben ik zeker van.’’

Of Evon helemaal verdwijnt uit het beeld van Scorende Jongens is nog afwachten. ‘’Voor het Alphense initiatief neem ik afscheid en zal ik fan vanaf de zijlijn blijven, maar wellicht zit er voor mij een nieuwe uitdaging om dit concept ook in andere steden voort te zetten.’’ Aldus Evon. Echter hangt het af van de ambitie en wens van het bestuur of dit daadwerkelijk zo zal lopen.

Tot de tijd dat hij in functie is zal hij zijn werkzaamheden met alle inzet blijven uitvoeren. Wie zijn opvolger wordt is nog onduidelijk. Mochten er mensen zijn die iemand kennen of die zelf interesse hebben dan kunnen zij contact opnemen met het bestuur via info@scorendejongens.nl.

Fotograaf: Josh Walet