Blogs over Alphen

« Vorige - Volgende »

MINERVA Ik ben voor Liesbeth

15 oktober 2014 - 16:53  •  Eveline J. Verhoeve  •  reacties

MINERVA Ik ben voor Liesbeth

Alphen aan den Rijn -

Kijk, het is natuurlijk heel voor de hand liggend dat Liesbeth bij ons gaat solliciteren. Ze is hier geboren. Ze ging hier naar school. Ze woont hier nog steeds. Als je dan niets met Alphen hebt, is er echt wel een steekje bij je los. 

Liesbeth is trouwens de minister die ons het fusiebos in heeft gestuurd en die dat gezeik met die naam flink zat was. Dat werkte een jaar geleden nog tegen haar, maar de meeste Boskopers zijn dat inmiddels wel vergeten. Waar het om gaat, is dat ze minister is geweest. Dus ze weet voor onze 100.000+ gemeente de weg in Den Haag.
En ze heeft alvast op Alphen geoefend, door ons centrummanagement te versterken. Plus dat ze nu een trainingsstage burgemeester spelen in Stichtse Vecht aan het doen is. Daar hebben ze pech, want ze komt gewoon bij ons.

Je moet haast wel voor Liesbeth zijn als je dit allemaal leest. Toch?
Desondanks waren lang niet alle gemeenteraadsleden vóór. Er waren ook tegenstemmers. En dat vind ik dus jammer. Er is maanden over gepraat. Er waren niet eens zo veel kandidaten om uit te kiezen. En dan kan de gemeenteraad het niet eens worden over één kandidaat.
Liesbeth moet trouwens nog wel benoemd worden door de minister en door de Koning, maar het gebeurt vrijwel nooit dat het daar nog mis gaat. Of ze moet haar hele cv bij elkaar hebben verzonnen. Maar, dat was dan allang uitgelekt.

Ik ben dus voor Liesbeth. Het wordt tijd dat we als 'Alphen United' naar de toekomst gaan kijken onder leiding van een sterke én charmante burgemeester.
Eentje die zich niet laat inpakken door grijnzende ambtenaren. Eentje die de weg weet in bestuurdersland. Eentje die boven de partijen staat.
Eentje die voor alles ons Alphenaren bovenaan haar prioriteitenlijst heeft staan!

Fotograaf: Josh Walet