Blogs over Alphen

« Vorige - Volgende »

Alphenaren opgeven is geen optie

8 januari 2015 - 11:52  •  Henna en Daniella  •  reacties

Alphenaren opgeven is geen optie

Alphen aan den Rijn -

Zijn streefbedrag is 2500,00 euro. Martin heeft al heel wat donaties ontvangen. De teller staat op dit moment op 1772,50 euro. Niet iedereen kan de Alpe d’Huez op, om uiteenlopende redenen. Ik ook niet hoewel ik het graag zou willen maar ik heb een steentje bijgedragen door een donatie. Wat zou het fantastisch zijn als elke inwoner van ons mooie Alphen aan den Rijn 1 euro zou storten voor deze bikkel. Al zit je niet ruim in je geld dan is 1 euro wel een haalbaar bedrag, als we er maar met genoeg zijn.

Zullen we Alphen aan den Rijn op de kaart zetten en weer eens positief in het nieuws komen met deze actie en met zijn allen Martin supporten in zijn onbaatzuchtige doel.

Martin fietst tegen kanker. Laten wij met zijn allen Martin steunen in de strijd tegen kanker.Kom op mensen, allemaal 1 euro want ook in de strijd tegen kanker is opgeven geen optie. Wij gaan met zijn allen voor het leven. Martin gaat fietsen en wij gaan doneren tegen kanker. Alphen aan den Rijn geeft niet op en doneer! deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/acties/martinnouwens/martin-nouwens/

Fotograaf: Josh Walet