Blogs over Alphen

« Vorige - Volgende »

Mijn MINI expierence! #toobgoesmini

1 december 2015 - 15:11  •  Toob Alers  •  reacties

Mijn MINI expierence! #toobgoesmini

Alphen aan den Rijn - MINI-ME wedstrijdjeMijn uitgeschreven wedstrijd; win een MINI-ME (3D-selfie) met een ritje met de MINI deed het echt prima, de speciale berichten met MINI-tag op Facebook riepen zelfs bij maar twee mensen wat “irritatie” op. Je irriteren aan een MINI, haha gewoon jaloezie, toch? Zelf hebben we een eerdere versie van de MINI gehad. Deze auto was een ware ‘kart’ een stuiterbakkie, gewoon echt geen fijne auto. Met die herinneringen krop ik dus achter het stuur. Wat is deze auto volwassen geworden zeg. De MINI is een heerlijke auto; wat een comfort en wat een uitstraling. Een mooie automotive beleving. Het instrumentarium is uitgebreid en compleet. Overzichtelijk en veel vanaf het stuur te bedienen. Veel knopjes en schakelaars, ja ik ben daar gek op. 'Lights On' de grote centrale "klok" in het midden vol infotainment en de hele subtiele binnenverlichting laten je genieten met een grote G. Het interieur van de MINI is vergelijkbaar met een bioscoopzaal. Mijn Iphone 6 en MINI zijn direct vrienden vanaf het eerste uur. Een geweldige, snelle koppeling in luttele seconden en maar één telefoonboek. Geen dubbele namen zonder nummers, echt dat is zo heerlijk. Wat heeft mijn Volvo V60 daar nog een echte achterstand in. Ja, ik kan me daar nog dagelijks aan ergeren. Mijn BMW X5 en GT ervaring kwamen direct even terug. De navigatie van MINI heeft een hele mooie, grafische uitstraling, stijlvol en zeer gedetailleerd. Design van ongekende topklasse.

MINI rijden is een feestjeRijden met de nieuwe MINI is een feestje. Even boodschappen doen? Ruimte genoeg achterin, inparkeren op drukke parkeerplaatsen bij winkelcentra een makkie, zoveel zicht rondom. De rijksweg op en lekker snel inhalen of gewoon heerlijk cruisen? De MINI ligt echt als een blok op de weg. De kleefkracht aan het asfalt is maximaal en dat daagt de bestuurder uit tot snel wisselen van rijstroken, inhalen, snelheid maken en lekker strak sturen. De MINI geeft velen dan snel het nakijken. Zuinig? Nee, zuinig is de MINI niet te noemen, maar ach je weet dat eigenlijk al als je deze auto ziet en erin plaats neemt. Snelheid is het codewoord en snelheid en zuinigheid zijn geen vrienden, althans niet mijn vrienden.

GenotenIk heb genoten van een nieuwe MINI en weet zeker dat deze auto veel fans zal krijgen in het segment van middenklassers, de doelgroep! MINI gooit nieuwe pijlen op het bord en die pijlen krijgen echt een hoge score. Martijn van Hek en David van de Moosdijk (Hans Severs MINI), bedankt voor deze heerlijke ervaring #toobgoesmini!

Samen creëerden we een mooi bereik... MINI is zien en gezien worden, is liken en geliked worden en... dat is gelukt. Een creatief model, dat om een creatief verslag vroeg en voldoende aandacht kreeg van mijn fans en nieuwe MINI-fans!

Toob Alers

Fotograaf: Josh Walet
Toob Alers.'
Toob Alers

Hans Severs.'
Hans Severs

Vestiging in Alphen aan den Rijn