Blogs over Alphen

« Vorige - Volgende »

Eigenwijs maar stijlvol

8 december 2015 - 08:24  •  Justin Wanninkhof  •  reacties

Eigenwijs maar stijlvol

Alphen aan den Rijn -

Mijn verwachtingen van de nieuwe MINI ‘klein’ en ‘vrouwelijk’ waren bij het zien van de MINI Cooper Clubman meteen verdwenen. Ik stond oog in oog met een grote, stijlvolle, elegante en eigenwijze auto. Kenmerkend aan de MINI Cooper Clubman zijn de ronde koplampen, het eigenwijze ronde doch strakke interieur en de split doors aan de achterzijde.

Wat ik erg positief vind is de ruimte van de MINI Cooper Clubman. We zijn van het weekend met de voetbal naar een uitwedstrijd geweest, vier volwassen personen met al hun voetbalspullen konden er makkelijk in. Ook voor iemand van mijn lengte (2 meter) is het een fijne auto. Je kan prima (met iemand die achter je zit) rijden, zonder dat je met je knieën moet sturen.

De nieuwe MINI Cooper Clubman is voorzien van de laatste luxe en zorgt voor absoluut rijplezier! Mooie extra’s; panoramadak, welkomstlogo in het donker, sfeerverlichting in het interieur en erg handig vind ik de automatische split doors die je met je voet kan openen als je met je handen vol staat (lees: 2 kratjes bier in je handen).

Joost Schravendeel, Jurre van Eyndhoven en Martijn Van Der Hek, bedankt voor deze speciale ervaring. Een nieuwe MINI zit er voor mij nog even niet in, maar Valerie (mijn vriendin) is er van overtuigd dat er ooit een MINI moet komen! ;)

Fotograaf: Josh Walet