Blogs over Alphen

« Vorige - Volgende »

MINERVA Zwerver

8 december 2011 - 23:45  •  Eveline J. Verhoeve  •  reacties

MINERVA Zwerver

Alphen aan den Rijn -

Deze keer waren er wel drie verbazingwekkende eureka-momenten op een dag. De eerste is niet interessant, de laatste komt een andere keer wel aan bod. Het middelste moment viel tijdens de presentatie van de Machtigste Alphenaar volgens de roemruchte lijst van de mannen van IntoBusiness. Of eigenlijk van Dennis Captein, die van Stennis, jawel. Behalve het schrijven van columns moet Dennis ook zorgen voor brood op de plank en dat doet hij als uitgever van zakelijke glossys. Burgemeester Bas Eenhoorn met de award in zijn handen was geen verrassing, dat heb ik maanden geleden al geroepen: Bas op 1. Ook daarmee was ik zeker niet uniek in dit dorp. Dat oud-burgemeester Wim de Gelder de uitreiking deed, had ik kunnen weten als ik maar had gevraagd waarom Dennis dat 06-nummer wilde hebben. Maar ja, ik ben nog steeds de enige journalist in de regio die niet nieuwsgierig is.

Terug naar het eureka-moment. Ik ben fan van Alphens.nl. Het wemelt er van de bloggers. Wat zij roepen, dat lees ik. Gewoon omdat ik dat leuk vind, maar ook omdat het interessant is om te zien waar Alphenaren zich druk om maken.
Tussen die bloggers staan er een paar die ik alleen van het internet 'ken'. Een van hen was ook bij 'Wie heeft de macht in Alphen'. Daar was ook een zwerver, een acteur met een act. Het hadden broers kunnen zijn... En dat had ik dus op basis van de teksten en de foto niet verwacht.

Minerva

Fotograaf: Josh Walet