Blogs over Alphen

« Vorige - Volgende »

Voorbereidingen lopen niet zoals gepland! (1)

10 oktober 2016 - 12:19  •  Ricardo van den Belt  •  reacties

Voorbereidingen lopen niet zoals gepland! (1)

Alphen aan den Rijn - Helaas loopt niet alles zoals gepland. Zo had ik een hele gave grote sponsor, maar dat bleek een oplichter die met niets van de beloofde sponsoring over de brug is gekomen. Dat betekende dan ook dat ik de kosten uiteindelijk zelf moest ophoesten. Dat heb ik er echter zeker voor over, want dit is 'once in a lifetime'. Dus ik ga!

Ook sponsorkleding die al 8 maanden geleden is besteld, blijkt eerst te laat voor het EK in juni en dan kloppen de maten ook nog eens niet. Ondanks verwoede pogingen van onze kant, heb ik tot op heden nog niets nieuws ontvangen. Pfff.. maar je wil daar niet voor aap staan! Wat nu?

De voorbereidingen tijdens mijn training zijn ook niet over rozen gegaan door een peesschedeontsteking, die nu eindelijk rustig lijkt te zijn. Maar ik laat me niet klein maken. Ik moet en zal gaan en ga ook echt proberen bij de eerste drie van mijn leeftijdscategorie te eindigen!

Daarnaast is er niets geregeld vanuit een Nederlandse bond om met alle Nederlanders samen dingen te regelen. Zoals verblijf, auto huren of kleding. Erg jammer, maar nogmaals, ik ga!

Dan nu positief! Wat ik heel bijzonder vind, is het medeleven van mijn leden en vele Alphenaren om mij heen. Wat een steun! Heel gaaf! Ondanks dat ik er alleen heen vlieg geeft dat veel steun.

Ook mijn familie en vrienden leven veel mee! En dan de speciaalste van allemaal mijn vrouw Lindsay, die zegt gewoon: "Schat, ga genieten en plak er maar wat dagen aan vast, het schijnt zo'n mooi land te zijn, kan je een beetje rondkijken daar." Wat een schatje. Waarop ik zeg: "Als het echt zo mooi is, wil ik erheen met jou en ons gezin. Dat doen we wel als de kids iets groter zijn." Dus ik vlieg zondag, de dag na de run, terug en kom maandag weer aan op Schiphol.

Ik ga vanaf vandaag, jullie via deze blog op de hoogte houden van mijn ervaringen in de dagen naar het WK toe. Ik zal ook een eindverslag maken van mijn ervaring daar. Ik hoop dat jullie door mijn dyslexie spelfouten heen willen lezen en mee kunnen genieten van deze tour naar Canada.

Groetjes, Ricardo van den Belt

Fotograaf: Josh Walet