Blogs over Alphen

« Vorige - Volgende »

Haringkriebelsss

21 juli 2017 - 11:25  •  Angelique Hendriks  •  reacties

Haringkriebelsss

Alphen aan den Rijn - Bij de test noemen de heren gelijk al op dat de haring echt top is, maar dat er een graatje in zit. En dat dat dus een punt kost. WHAT THE FUCK. Dit is zeker een grapje? Het gaat om vis? Een natuurproduct, wat met de hand schoongemaakt wordt! Topsport.. Je mag geen steekje laten vallen. Ook al slaat de beste timmerman weleens op zijn duim, dit is topsport en het kan niet. Het wordt je niet vergeven.

Weken in spanning? Wat zal het doen? Dan de brief. We zijn opgelucht, dat we nog in de top 20 staan. Met een prachtig cijfer. Waar we natuurlijk eigenlijk niet helemaal tevreden mee zijn. We willen winnen. Eerlijk is eerlijk! En we hebben eigenlijk pas gewonnen als we in de top 10 staan. Feestje of geen feestje nu? Tuurlijk wel. Ook relativeren moet je in het leven! Er zijn veel ergere dingen. En je kan niet altijd winnen... Jullie klanten verdienen een gezellige dag met een borreltje en een muziekje. En we maken gewoon een nieuwe regel, vanaf top 20 een feestje bij Sluizeman!

Dus koop zaterdag 22 juli het AD, check onze plek en ons cijfer en kom gezellig voor een bubbeltje of een korenwijntje. Vanaf 12.30 uur treedt shantykoor de Kreunende Sluisdeuren weer op, uiteraard met gezellige zeemansliederen.

See you Saturdayyy!

Fotograaf: Josh Walet
Visspecialist Sluizeman.'
Visspecialist Sluizeman

Verkoop van vis en schelpdieren.