Blogs over Alphen

« Vorige - Volgende »

Tante Dinie

25 augustus 2017 - 09:54  •  Familie Wolswijk  •  reacties

Tante Dinie

Alphen aan den Rijn - Tante Dinie is altijd werkzaam geweest in de zorg maar in haar vrije tijd stond ze ook altijd en voor iedereen klaar. Naast haar werkzaamheden in de zorg was zij actief bij het Rode Kruis en ging ze elke maandagmiddag naar de zang. Op donderdagmiddag was Dinie van der Nagel te vinden bij de bingo in het centrum De Wielewaal.

Spijtig genoeg heeft Tante Dinie zelf geen kinderen en de buurtbewoners uit de Zeeheldenbuurt zijn haar enige contact. 

Op dit moment ligt Tante Dinie in het ziekenhuis en heeft ze zelf veel zorg en aandacht nodig. Met een aantal buurtbewoners lijkt het ons leuk om haar een kaartje te sturen. Niet zo maar een kaartje, maar heel veel kaartjes van iedereen uit de buurt maar wellicht ook vanuit de rest van Alphen! Tante Dinie is een écht 'mensenmens' en het zou geweldig zijn als ze een groot aantal vrolijke kaartjes mag ontvangen. 

Wil jij helpen om Tante Dinies verblijf in het ziekenhuis op te vrolijken, dan kun je een kaartje afgeven bij buurtsuper Attent Beumkes in de Grijpensteinstraat. De buurtsuper heeft ook kaartjes en er staat een doos waar u het kaartje in kunt doen. Voor ons een kleine moeite maar voor de 95-jarige Dinie van der Nagel een groot gebaar!

Wij, de buurtbewoners, zullen er voor zorgen dat Dinie van der Nagel de kaartjes zo spoedig mogelijk zal ontvangen!

 

Fotograaf: Josh Walet