Blogs over Alphen

« Vorige - Volgende »

MINERVA Uit in eigen stad

6 oktober 2017 - 19:43  •  Eveline J. Verhoeve  •  reacties

MINERVA Uit in eigen stad

Alphen aan den Rijn - Het punt is: het is echt leuk in Alphen aan den Rijn.

Ondanks dat gezeik elke keer van een paar dozen met het IQ van een aardbei onder mijn blogs. En ja, dan word je maar weer boos omdat ik niet aardig doe tegen reaguurders. Jongens, daar ben ik niet voor. Aardig haal je maar bij je vrouw, bij je vrienden of bij de buurvrouw als het kriebelt. En meiden: idem dito maar dan het andere geslacht invullen.

Ik schrijf mijn blogs omdat ik iets te zeggen heb over politiek in Alphen aan den Rijn. Als je dat niet wilt horen: lees je mijn epistels toch lekker niet. Even goede vrienden, hoor!
Ik heb iets te zeggen, omdat ik al meer dan 25 jaar meega in de politieke verslaggeving. Omdat ik veel dossiers uit mijn hoofd ken. Omdat ik bij heel veel raadsvergaderingen en andere politieke overleggen zit. Omdat ik zie wat er achter de schermen gebeurt. Omdat ik weet hoe de hazen lopen. Omdat politiek in mijn DNA zit, dus.

Omdat een deel van mijn leven in het lokale politieke wespennest, ook wel bekend als gemeentehuis, wordt doorgebracht ken ik nu eenmaal veel politici ook persoonlijk. Allemaal Alphenaren uit Alphen-Stad, uit Boskoop en uit alle andere enclaves rond de stad.
Dus kom ik hen ook tegen bij Eight, Archeon en de Wijnbar. Dan drink je eens een wijntje met elkaar en dan blijkt dat we er privé een feestje van kunnen maken. Dat doen we dus ook!

Ik heb het vorige week heel gezellig gehad met dat wijntje in mijn hand met mensen uit zo’n beetje de helft van de Alphense partijen. Bij Eight, bij Archeon en bij de Wijnbar. Moeten jullie ook eens proberen!

Fotograaf: Michou Salt 'n Pepper