Blogs over Alphen

« Vorige - Volgende »

Achterklap

2 november 2017 - 07:53  •  Jaap Hekkema  •  reacties

Achterklap

Alphen aan den Rijn - De opvallendste is wel Marianne Vlasman. Lang geleden heeft zij al in niet mis te verstane bewoordingen een kijkje in haar sexuele belevenissen gegeven. Zij was de hele '#metoo' rage al ver vooruit. Zij stort zich nu met haar nieuwe partij op bestaande splintertjes als RGL en reken maar dat BA ook nog een koekje van eigen deeg krijgt. Of sloper Vlasman iets met haar te maken heeft weet ik niet. Kan toeval zijn. Zou zij zich eerst richten op de kleinere partijtjes? Dan heb ik een tip. Wat te denken van de SGP. Schot..anus geeft er de brui aan! Een kei van een kans om het te betrekken op de controverse tussen Jelle Brandt Corstius en Gijs van Dam. Met zo'n naam vraag je er om. Nu ik het er toch over heb, wat heb ik met opgetrokken wenkbrauwen en samengespannen benen het verhaal van die Jelle en Gijs gevolgd. De viespeuken gingen gewoon na een lekkere borrel met elkaars piemels aan het klooien. Dat gebeurt allemaal per ongeluk. Ja, ja en dan is er één verkracht! Laat me niet lachen. Twee grote kerels van 24 jaar. Ik kan niet begrijpen dat er mensen zijn die dit serieus vinden. Het vervolg komt nog.

Wat Marianne er van maakt is nog ongewis maar ik kan haar best nog wel een paar tips geven. Het hoeft niet altijd over de toekomstige gemeenteraad te gaan want er zijn meer figuren die zich in de schijnwerpers zetten. Wat te denken van Lidep. Naar eigen zeggen een nieuwe Alphenaar. Zijn wekelijkse column lees ik graag maar roept bij mij ook wel enkele vragen op. Als oud-zeeman op een cruisschip doet hij zich voor als een hardwerkend bemanningslid en dat geloof ik direct maar hij zal zich ook vaak in een #metoo situaties bevonden hebben en zijn slag geslagen hebben. Vertel mij wat! Zijn baas zal hem heus wel eens een hint gegeven hebben om het lekkerste en smeuigste grietje naast de kapitein aan tafel te krijgen. Ben benieuwd of hij dat gaat ontkennen in zijn volgende blog. Dat lepeltjes gedoe van hem geeft me ook te denken.

Dan hebben we ook nog onze Eveline. Zit vaak in de raadsvergadering maar dan zonder stem. Samen met haar vriendinnenschaar stroopt ze de plaatselijke horeca af. Wat zal er onderling gekonkeld worden? Volgens mij moet het een hoog #metoo gehalte hebben. Ben benieuwd wanneer wij er ook van kunnen smullen.

Fotograaf: Alphens.nl