Blogs over Alphen
Mag ik u voorstellen: chef Jeff!
Alphen aan den Rijn - Vanaf januari 2018 bent u van harte welkom om van zijn kunsten te komen proeven. En dat is het tweede blijde nieuws dat ik kan melden. In januari gaan we écht open!
Zoals u nu – wellicht tijdens het wandelen - al kunt zien gaat het in rap tempo met de afbouw van het restaurant. De buitenkant is bijna klaar en binnen wordt keihard gewerkt om voor de opening alle puntjes op de i te zetten. Het is een hectische tijd en we vinden het heel spannend, maar het is zeker dat begin volgend jaar de eerste kippetjes vrolijk knisperend krokant draaien aan de prachtige kippengrill.
Tot die tijd nog een tip voor thuis:
Italiaanse bol met Caesar salad
- Snijd de Italiaanse bol horizontaal door
- Meng mayonaise met wat tonijn (uit blik), blokjes augurk, kappertjes, gehakte ansjovis, gesneden bieslook en gemalen peper
- Pluk het vlees van gebraden kippenbout en verwarm het lichtjes in oven of koekenpan
- Besmeer beide binnenkanten van het brood ruim met de tonijnmayonaise
- Leg op de onderste helft knapperige ijsbergsla
- Leg hierop de warme kip
- Garneer met tuinkers en worteljullienne
- Dan de bovenkant van het brood erop en serveren met naturel chips
Eet smakelijk!
Peter Batelaan
Verwante nieuwsberichten
- 30 apr 2019 Gratis hoofdgerecht voor moeders op...
- 26 apr 2019 Zomerse gerechten Bij Hen
- 16 apr 2019 Bij Hen organiseert minigolftoernoo...
- 27 mrt 2019 Bij Hen in Zegerslootgebied wordt h...
- 30 jan 2019 Met welke vriendin moet jij nodig e...
- 29 dec 2018 Jarig in januari? Eet gratis Bij He...
- 15 dec 2018 Onderzoek naar locatie klimpark Zeg...
- 12 nov 2018 Echt genieten Bij Hen!
- 9 nov 2018 Omwonenden willen geen klimpark bij...
- 27 aug 2018 Op naar een volgend Food & Wine Fes...