Blogs over Alphen

« Vorige - Volgende »

Ondernemers van het Jaar over de crisis!

29 januari 2012 - 21:02  •  Kaj Elhorst  •  reacties

Ondernemers van het Jaar over de crisis!

Alphen aan den Rijn -

Crisis, hoezo crisis? Een goed ondernemer is tegen elke storm opgewassen. Monique Chaudron (Fashion2wear) en David van de Moosdijk (Hans Severs BMW) nummer 1 en 2 bij de verkiezing  ”Ondernemer van het Jaar”  komen aan het woord bij DAT. Zij laten hun ondernemerskwaliteiten meespelen als het gaat over de crisis in de Rijnstreek, voor wie ervaren is en voor wie een onderneming op wil zetten.

Zij worden daarbij  bijgestaan door vertegenwoordigers van de Kamer van Koophandel en de Rabobank. Ondernemersschap is een vak. Je kunt het leren maar je moet het ook in je hebben! Ook en misschien wel JUIST in crisistijd zijn er kansen voor starters.

DAT is waar het om draait en dat toont De Alphense Talkshow op 4 februari maar weer eens aan. Het wordt een debat dat volop gaat over de economie en het bedrijfsleven in de regio. De crisis maar ook de tsunami aan aangeboden kantoorgebouwen komt in de discussie naar voren. Is het wel zinvol om nog veel meer nieuwe kantoorgebouwen aan te bieden nu er al zoveel leegstaan. En wat voor alternatieven zijn er? Wat kan er met leegstaande kantoorgebouwen worden gedaan zodat ze niet alleen maar geld kosten?

Voor deze discussie treden onder meer in het strijdperk:  makelaar Jelle Jansen, Ben Schuttenbeld directeur regio-ontwikkeling van de Kamer van Koophandel en  SP-fractievoorzitter Jo Schriek.

 

4 februari 16:00 uur in theatercafé Castellum

 

Fotograaf: Josh Walet