Blogs over Alphen

« Vorige - Volgende »

De opinie van Alexander Kastelijn

16 januari 2018 - 21:20  •  Alexander Kastelijn  •  reacties

De opinie van Alexander Kastelijn

Alphen aan den Rijn - Beste Alphenaren,

De elite raadsleden geven geen gehoor en verdedigen het plan om toch drie miljoen over te maken naar het Archeon.Helaas neemt de burgermeester het ook nog op voor deze elite raadsleden.
Lobbyen voor een doel waar een raadslid bestuurder van is vind ik niet kunnen. Daar hoor je ze niet over en het geld is al toegezegd (zo niet al overgemaakt) zonder dat er een verdere duidelijke financiering is.

Normaal maakt een organisatie winst, anders gaat het failliet. Ik vind niet dat de gemeente er maar geld in moet blijven pompen. Dat is aan andere fondsen.Ik betreur dit en vraag me hard op af waarom de gehele raad dit plan goed gekeurd heeft.
Er zijn zaken in mijn opinie die voorrang moeten krijgen. Een lampje op de toren laten branden ter herinnering aan de Ridderhof drama en vervolgens de mensen laten barsten is stuitend.

Ik weet ook dat het een lastige kwestie is ivm het vastgoed van de eigenaren, maar het is zoeken naar de beste financiële oplossingen en er een mooi bruisend winkelcentrum van te maken. Dit omdat de mensen dit nu wel eens verdienen en de ellende achter zich kunnen laten. Bovendien staat het half op instortten.

Hoogachtend,

Alexander Kastelijn

Fotograaf: Alexander Kastelijn
Tags: ridderhof