Blogs over Alphen

« Vorige - Volgende »

Jip en Janneke hebben seks in Wassenaar

10 maart 2012 - 10:56  •  Machiel van der Schoot  •  reacties

Jip en Janneke hebben seks in Wassenaar

Alphen aan den Rijn -

Via-via heb ik een voorlopige rapport, dat eigenlijk nog strikt geheim is, in handen gekregen. Ik wil het u echter niet onthouden. Daarnaast ben ik natuurlijk reuze trots, dat ik de primeur heb.

Bij deze dus, het rapport van Bas Eenhoorn over het Wassenaarse seksschandaal…..  

 

Jip en Janneke wonen in Was-se-naar. Ze zitten in de po-li-tiek. Met Mar-ga-ret,  Jan-Pieter, Floris en  Mary-Jo-Alice. Ze praten raar.  Er zit een aard-appel in hun keel.

Eerst gaan ze ver-ga-de-ren. Dan krijgen ze een bor-rel-tje.  Met een bit-ter-bal. Jip drinkt tien gla-zen leeg. Hij is dron-ken.  Zijn tong gaat scheef. Hij is boos op Janneke. Jip kijkt naar de bob-bels op de trui van Janneke. In zijn broek-je komt ook een bob-bel.

Janneke moet naar de kamer van Jip. Met de gor-dij-nen  dicht. Er is kwijl bij de mond van Jip. Janneke moet haar kleren uit. In haar blote billen. Jip zegt dat Janneke straf krijgt van zijn drie-en-twin-tig cen-ti-me-ter.

Janneke is bang. Ze bib-bert. Ze  denkt aan de ma-ne-ge.  Aan dat grote paard. Ze gaat gauw naar de me-vrouw van de krant. Die pakt haar pen. Ze schrijft het op. 

Dan wordt het een schan-daal.  Nie-mand snapt het. Ze bel-len Bas Een-hoorn. Hij gaat helpen. Hij roept eerst Jip. Wat is er aan de hand Jip? Dan vraagt hij het aan Janneke. 

Bas gaat na-den-ken. Hij maakt een rap-port. Daar staat dat het een storm is.  In een glas wa-ter.  Jip krijgt een waar-schu-wing. En Janneke moet een gro-te meid wor-den.  

Bas gaat weer naar Al-phen-aan-den-Rijn. Dag Bas en bedankt hoor! 

Ge-luk-kig, denkt Bas. In Alphen hebben we geen gor-dij-nen. Alles is glas.

Fotograaf: Josh Walet