Blogs over Alphen

« Vorige - Volgende »

MINERVA Zalando

24 juni 2011 - 17:15  •  Eveline J. Verhoeve  •  reacties

MINERVA Zalando

Alphen aan den Rijn -

?t Is maar dat u het weet.

Zo?n online schoenenshop met schoenen van alle merken en de meest mooie designs en in alle maten en in alle kleuren. Vooral zwart. Het is vreselijk. Elke website heeft wel een reclame van dat online schoenenparadijs. Dus waar je ook op googled, al is het nog zo elementair en saai, huppekee daar komt Zalando.

De reclame op de televisie, op alle zenders en op alle tijden, haalt het van geen kanten bij die slimme webreclame van Zalando. Want op de een of andere manier onthoudt die belachelijke schoenenkoning wat voor soort schoenen je als webzapper leuk vindt. Niet alleen het merk, de soort of het model, maar ook de kleur. Vooral zwart dus.

Die akelige schoenen online supergigantische schoenenwinkel heeft ook echt alle merken. Alleen Lisa Tucci niet. Dat is dan weer jammer, want dat zijn pas mooie sm-schoenen. Is nog een mooie kans voor meneer Zalando.

Maar goed, Tamaris, Lodi, Esprit, Belmondo, Anna Field, Coolway (die lagen ook bij Nelson in de St. Jorisstraat, nu liggen ze hier in de schoenenkast), Tamaris, Buffalo, Pier One, Gabor (liggen ook bij Van Keeken), Tamaris, seven seconds, Quest, Tamaris, Clarks, ara (maar niet meer in Minerva?s maat) en natuurlijk Tamaris zijn er allemaal wel. In het zwart. Ook in andere kleuren, maar dat is niet zo interessant.

Behalve op allerlei websites - ook op die van het Alphens Nieuwsblad, dus elke dag voor de neus van Minerva ? is Zalando ook al te zien als ?sidekick? bij allerlei frog foto?s van allerlei tweeps waarmee Minerva op twitter aan het kleppen is.

Wat daar nu zo erg aan is?

Moet u zich eens voorstellen: vrouw houdt van schoenen, koopt ze in allerlei modellen en vooral in allerlei hakhoogten, hoe hoger hoe beter. Vrouw wordt door tegenligger platgereden en kan nooit meer op die hele hoge hakken rond strompelen. Dus er gaan 24 paar schoenen in de container. Is best mee te leven, gewoon een kwestie van schoenenwinkels vermijden.

Minerva haat dus Zalando.

Minerva

Fotograaf: Josh Walet
Eveline J. Verhoeve.'
Eveline J. Verhoeve

Eveline Verhoeve schrijft over lokale - Alphense - politieke en maatschappelijke onderwerpen.